Qui som?
Sandra; d’on vinc?
Sempre he pensat que la vida és prou llarga i les coses que es poden fer són tan diverses, que no tenim per què quedar-nos sempre amb la primera opció.
Així és com jo, pediatra de formació, vaig decidir fer formació de cuina a l’Aula Culinària del Vallès, i vaig emprendre un canvi radical de vida laboral per dedicar-me a la cuina. El 31 de maig del 2021 naixia El Camagroc Blau, un projecte que iniciava en format de restaurant de cuina saludable de temporada, amb grans dosis de cuina d’aprofitament.
A partir del 2023, vaig afegir la faceta de difusió de productes de temporada, cuina saludable i receptes pròpies gràcies a la col.laboració de la revista CUINA, publicació amb la que compartim aspectes que considero bàsics, com el valor de la proximitat a la cuina i l’aposta clara per productes del nostre territori, entre altres.
Degut a múltiples motius, després de gairebé 3 anys va tancar el restaurant físic, però es va mantenir el concepte de cuina, en altres formats, que inicien el 2024: tallers, reptes, activitats, tastos, team building i molt més…
Així que, m’hi acompanyes?