Particulars
Celebracions, aniversaris, trobades familiars, d’amics… tot el que vulguis i més, al voltant de la cuina.
Activitats
Sou un grup amb curiositat per fer activitats diferents?
Sou una colla que vol fer una celebració original?
Teniu motivació per provar coses noves?
I, en qualsevol cas… sou dels que us agrada acompanyar el que sigui amb bona cuina?
Si és així, feu una ullada al ventall d’activitats que us oferim des d’El Camagroc Blau.
Oferim tastos de productes diversos, amb maridatges, experiències de diferents temàtiques acompanyades de la nostra cuina, tallers de cuina… i tot això, ho podem fer desplaçant-nos al vostre espai o en espais rurals o a la ciutat… vosaltres trieu!!
Podeu venir a les activitats que organitzem en diferents espais, o contactar amb nosaltres perquè vinguem a fer un taller, tast, repte culinari, etc… a casa vostra, al vostre espai, o allà on volgueu.
M’hi acompanyes? T’hi acompanyo?
Som-hi!!

CUINA ACTIVA
Les celebracions amb activitats estan guanyant terreny, perquè el millor regal per un dia especial, és una experiència divertida amb la gent que et sents a gust.
Som un país on ens agrada menjar bé, disfrutem menjant i cuinant, així que, per què no fer-ho amb amics, família o companys?
Et proposem dues opcions: un taller participatiu amb tastet final, o bé cuinar per equips i que guanyi el millor!!
TASTOS AMB ELS MILLORS PRODUCTES ARTESANALS DE LA NOSTRA TERRA
Amb els diferents tastos, podreu degustar productes majoritàriament artesanals, produïts per persones que treballen amb cura per tal que en surti sempre el millor.
Ens agrada menjar, i que ens expliquin què tastem de manera propera. Qui millor per explicar-ho que els propis productors, o els millors coneixedors del producte?
Complementarem els tastos amb diferents produccions pròpies d’El Camagroc Blau, relacionades amb el producte protagonista:
-Formatges artesans: amb l’Aleix Solé.
-Xocolata: Nerea Prieto, gran xocolatera.
-Gelats: mestres artesans Soler, desde 1969.
-Tes i infusions: Laura Campos, sommelier de te.
-Olis d’oliva catalans: Laura Masramon, qui si no?
-Vins i/o caves: amb la Tània Duran, de La Tànica.
-Cerveses artesanes: la millor selecció de cerveses artesanes catalanes.
ACTIVITATS AMB PICA-PICA
Són moltes les experiències que podem fer per passar una bona estona, per compartir amb els nostres, per relaxar-nos, per aprendre o, simplement, perquè ens ve de gust.
I si ho acabem amb un bon pica-pica? Així segur que l’experiència és rodona!!
Tu tries on ho vols fer: al teu espai, ja sigui a casa teva, al teu local o al lloc on esteu descansant uns dies, al, o als espais que t’oferim per fer-ho, que poden ser a ciutat o en ambients rurals per gaudir de la desconnexió.
T’oferim un bon ventall d’activitats:
-Sessions de consciència corporal, respiració conscient i relaxació.
-Activitat d’Ecstatic Dance amb Consciència corporal prèvia.
–Cerimònia del te.
CONSCIÈNCIA CORPORAL, RESPIRACIÓ CONSCIENT I RELAXACIÓ
Marta Santandreu (Sense Angoixa) és monitora de Tajiquan des del 2004, formada en teràpia corporal integrativa i en el programa SAT per l’estudi de la personalitat i dels caràcters humans. És terapeuta corporal des del 2013, i creadora del projecte Sense Angoixa.
ECSTATIC DANCE AMB CONSCIÈNCIA CORPORAL PRÈVIA
Marta Santandreu i Guillem Sales organitzen aquesta activitat conjuntament:
Guillem Sales és terapeuta i DJ desde fa més de 20 anys, amb un gran recorregut en ambdues disciplines. Va conèixer la pràctica de l’Ecstatic Dance als inicis d’aquest moviment a Barcelona, fent el seu primer ED als peus de Montserrat l’any 2011, i des d’aleshores s’hi ha seguit dedicant.
Marta Santandreu (Sense Angoixa) és monitora de Tajiquan des del 2004, formada en teràpia corporal integrativa i en el programa SAT per l’estudi de la personalitat i dels caràcters humans. És terapeuta corporal des del 2013, i creadora del projecte Sense Angoixa.
CERIMÒNIA DEL TE
Laura Campos és sommelier de te amb una àmplia formació i experiència en el món de te i les infusions. Ha treballat en hotels i diverses empreses pioneres de te com a formadora de personal en aquesta disciplina, i té àmplia experiència en tastos, maridatges i cerimònies del te.