Calendari d'activitats

 

Mira quantes activitats tenim preparades: sopars amb concert, xerrades de nutrició, tastos de cerveses, vins, formatges… i molt més!!

 

Activitats

El Camagroc Blau és molt més que un restaurant. I és que ens encanta organitzar experiències perquè puguis gaudir del bon menjar d’una manera diferent.

Així és que, alguns vespres, organitzem sopars amb activitats ben diverses: jornades gastromusicals amb un bon sopar que marida la música en directe; tastos i maridatges de diferents productes (vins, cerveses artesanes, formatges, olis, infusions…); promoció d’una alimentació saludable a través de xerrades de nutrició amb menú degustació d’acord amb el tema que es tracta a la xerrada… i molt més!!

Aquí trobaràs la informació de les activitats programades perquè vagis fent lloc a l’agenda.

 

I com que no volem que s’aturi la música, encetem les activitats de l’abril amb un gastromusical diferent: farem un sopar de petits tastets mentre en White Pèrill ambienta l’espai amb música i sons que conviden a relaxar-se, però amb bon rotllo! Ell és un dels grans de la música electrònica d’aquest país, i actualment està duent a terme un projecte de sessions d’ambientació, creant atmosferes musicals molt especials. 

I l’espai? Doncs l’adaptarem per a què tothom hi estigui còmode: podràs sopar de peu dret, assentada/t a la cadira o a terra amb coixins i taules baixes. Tu tries com en vols gaudir!!

Reserves al 633 315 923 o a Entràpolis.

.

Són molts els factors que poden produir inflamació en el nostre organisme. I són moltes opcions que podem fer per contrarrestar aquests agents proinflamatoris, com fer exercici, evitar tòxics i, evidentment, amb l’alimentació. La dieta antiinflamatòria és la que prioritza aliments que ajuden a prevenir o reduir aquesta inflamació, i la Dra. Mireia Martínez ens explicarà quines són les seves bases a la xerrada del 25 d’abril.

I després de la xerrada, us desinflamareu del tot amb el sopar que us prepararem…

Reserves al 633 315 923 o a Entràpolis.

 

A través de la fusió de la música clássica, l’electrònica i el jazz, els germans Gerard i Marina Sala, amb teclat i violí sobre bases sintetitzades, ens representen el naixement d’una llavor i els seus cicles de creixement. Aquests creixement envoltat de la seva música, volen ser una crítica de l’individu dins la societat actual.

Previ al concert, gaudirem d’un sopar que també representarà aquests cicles: tot començarà amb llavors, que veurem com creixen, i esdevenen brots i flors.

Reserves al 633 315 923 o a Entràpolis.

.

Nova edició de tast amb maridatge d’El Camagroc Blau!!

Aquesta vegada podreu tastar les cerveses artesanes Bertus, fetes a Rubí per l’Albert, un artesà de la cervesa que fa els seus productes amb respecte i dedicació. Ell serà qui ens guiarà el tast on podreu degustar diferents varietats de Bertus, ens n’explicarà les seves peculiaritats, i ho maridarem tot amb uns quants tastets marca de la casa!!

Si els assistents als tastos amb maridatge acostumen a repetir, per alguna cosa serà… 

Reserves al 633 315 923 o a Entràpolis.

 

Activitats prèvies: