Calendari d'activitats i altres històries...

 

Mira quantes activitats tenim preparades: sopars amb concert, xerrades de nutrició, tastos de cerveses, vins, formatges… i molt més!!

 

Activitats

El Camagroc Blau és molt més que un restaurant. I és que ens encanta organitzar experiències perquè puguis gaudir del bon menjar d’una manera diferent.

Així és que, alguns vespres, organitzem sopars amb activitats ben diverses: jornades gastromusicals amb un bon sopar que marida la música en directe; tastos i maridatges de diferents productes (vins, cerveses artesanes, formatges, olis, infusions…); promoció d’una alimentació saludable a través de xerrades de nutrició amb menú degustació d’acord amb el tema que es tracta a la xerrada… i molt més!!

Aquí trobaràs la informació de les activitats programades perquè vagis fent lloc a l’agenda.

També hi trobaràs les opcions que oferim per celebrar algunes dates especials.

 

EXPOSICIONS TEMPORALS

El Camagroc Blau sempre al costat de l’art i la cultura.

Al juny del 2023 vam iniciar una nova activitat amb la primera exposició temporal.

Oferim el restaurant per exposar diferents tipus de creacions durant un període d’un o dos mesos.

Així que, si vols exposar amb nosaltres, no dubtis en posar-te en contacte per valorar-ho i posar-hi data!!

.

El Camagroc Blau s’ha omplert de llunes, que ens arriben desde l’objectiu del Xavier Riera Margarit, que ens ofereix aquesta fantàstica exposició temporal de fotografia.

No cal que sigui de nit, ni cal esperar a que la lluna sigui plena, per gaudir de l’espectacle: només cal que t’acostis a dinar o a alguna de les activitats per contemplar-la.

 

 

Després de la primera edició amb el #tuitatsdelbolet, arriba un nou dinar tuitaire: #tuitatsdelacarbassa.

Així que, si a tu ja t’han donat carbasses, o en reparteixes a tort i a dret, no pots faltar a la cita del dissabte 25 de novembre!!

Fes la teva reserva a través d’@elcamagrocblau, @Sandra_PG6 o al 633 315 923, i aquest cop tindràs les carbasses allà on toca: al plat.

.

Activitats prèvies: